Radi by sme Vás pozvali na Medzinárodnú banícku školu ESEE v Dubrovníku, ktorá sa bude konať od 14. do 19. októbra 2019 v Dubrovníku. Pridajte sa k nám a zažite 5 dní vedených významnými lektormi, praktickými prípadovými štúdiami, exkurziami a networkingom!

Pre veľký záujem nie je možné novým účastníkom poskytnúť ubytovanie, ale stále je možnosť zúčastniť sa prednášok a exkurzií na medzinárodnej baníckej škole ESEE.

Kde je škola situovaná? 

Škola sa uskutoční v IUC Dubrovníku (Inter University Centre), len pár minút od atraktívneho centra mesta.

Tématické zameranie aktuálneho ročníka

Témou tohto roka bude Small mining sites – Innovation in mining, ktorú predstavíme v spolupráci s našimi partnermi, dobre etablovanými inštitúciami ako Montanuniversitat Leoben, Národnej banskej univerzity Ukrajiny, Technickej univerzity v Košiciach, Poľskej univerzity AGH a priemyselných partnerov ako chorvátsky DOK-ING. Ďalšie informácie sú k dispozícii na https://dim-esee.eu/dim-esee-2019/

Poplatok za registráciu – bez ubytovania a stravy

Aj keď nemôžeme zabezpečiť ubytovanie pre nových žiadateľov, je stále možné prihlásiť sa, zúčastniť sa všetkých prednášok a exkurzií a prestávok s menším občerstvením a kávou.
Poplatky:
Akademickí pracovníci: 400 eur + 25% DPH
Študenti a doktorandi: 200 eur + 25% DPH

Ako sa registrovať? 

Môžete sa zaregistrovať prostredníctvom nasledujúceho odkazu
https://dim-esee.eu/registration-and-fees/. Po vyplnení formulára žiadosti vás budeme kontaktovať s informáciami potrebnými na vystavenie faktúry, na základe ktorej môžete poplatok zaplatiť.

Ďalšie informácie nájdete na našej stránke https://dim-esee.eu/.
Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte nás kontaktovať prostredníctvom e-mailu: info@dim-esee.eu.

Uvidíme sa v Dubrovníku!