Máte inovatívny nápad a chcete naštartovať svoje podnikanie?

Kreatívna komunita, profesionálne know-how a popredný európsky mentori – to je EIT Jumpstarter. EIT RawMaterials pomáha inovátorom vybudovať životaschopný obchodný model okolo ich nápadu. Absolventi programu nadobudnú znalosti na založenie úspešnej spoločnosti, a dostanú finančnú podporu a špecializované poradenstvo od komunít EIT.

Je to pre mňa?

Ste súčasťou vedeckého projektového tímu, inovátor, vedec, doktorand alebo magisterský študent s nápadom na nový produkt alebo službu v zdravotníctve, agropotravinárstve, surovinách, energetike, mestskej mobilite alebo výrobných sektoroch? Chcete priniesť svoj nápad na trh? Potom je pre Vás EIT Jumpstarter ideálny .

Čo sa naučíš?

Počas 8-mesačného programu nájdete a overíte najlepší obchodný model pre Váš inovatívny nápad. Kurzy vychádzajú z metodiky „lean start-up“ zo Silicon Valley, prispôsobenej európskemu prostrediu. Dozviete sa ako vylepšiť obchod, o segmentácii trhu, financiách, základoch investovania, a právnych základoch.

Počas programu získate finačnú podporu pre Váš tím, a najlepšie tímy v každej kategórii budú mať šancu vyhrať finančnú odmenu 10 000 EUR.

Registruj sa

Kontaktná osoba: jana.smihulova@tuke.sk