Rezervujte si dátum 20. septembra 2022 na fyzické podujatie Raw Materials Day 2022. V spolupráci s Fakultou baníctva, ekológie, riadenia a geotechnológií Technickej univerzity v Košiciach a organizátormi najväčšej technologickej konferencie na Slovensku – SlovakiaTech, pre vás pripravujeme aj tento rok networkingové podujatie s cieľom posilniť spoluprácu regionálnych aktérov reťazca nerastných surovín.

Ide už o tretí ročník tohto formátu, ktorý sa bude konať počas dní SlovakiaTech v Kulturparku v Košiciach.

Podujatie je vhodné pre všetkých aktérov hodnotového reťazca nerastných surovín. Ide o malé a stredné podniky, univerzity a vysoké školy, výskumné organizácie, mimovládny sektor ale tiež jednotlivcov – študentov, pedagógov, výskumníkov či občanov, ktorý akýmkoľvek spôsobom participujú na sektore nerastných surovín. Ten predstavuje napríklad návrh produktu alebo služieb pre surovinový sektor, prieskum, ťažbu, produkciu, recykláciu alebo cirkulárnu ekonomiku.

Prečo sa zúčasniť?

Raw Materials Day 2022 bude združovať fórum regionálnych zainteresovaných subjektov v oblasti nerastných surovín, ktorých účasť je mimoriadne dôležitá z nasledujúcich dôvodov:

  • Oboznámenie publika so stratégiou Európskej komisie a Slovenskej republiky v oblasti medzinárodnej spolupráce pozdĺž hodnotového reťazca nerastných surovín;
  • Zdôraznenie potreby implementácie aktivít v jednotnom smere s cieľom dosiahnuť synergický efekt na inovačný potenciál a ekonomiku regiónu;
  • Dosiahnutie efektívneho networkingu s cieľom zapojenia zainteresovaných subjektov do konkrétnych aktivít EIT RawMaterials a iniciatív Európskej komisie;
  • Zvýšenie hranice akceptovateľnosti získavania zemských zdrojov zo strany verejnosti cirkulárnymi prístupmi

Svojou účasťou získate lepší prehľad v možnostiach a spôsoboch zapojiť sa do medzinárodných aktivít EIT RawMaterials v podobe spoluprác a projektov.

Kedy a kde?

20. septembra 2022 od 9.30 do 17.00 hod. v Kulturparku, Košice.

Program

Program podujatia: RM Day 2022_agenda

Registrácia

Registračný formulár nájdete  na tomto odkaze: https://www.slovakiatech.sk/registracia-slovakiatech-forum-expo-kosice-2022. Ak chcete zostať informovaní, nechajte nám svoju e-mail adresu v našej databáze (hlavná stránka – Newsletter).