Rozšírte svoje podnikanie pomocou EIT RawMaterials

Ponúka Váš start-up alebo MSP udržateľné riešenia pre sektor surovín?

Prihláste sa do Booster Call a získajte finančnú podporu až do výšky 200 000 EUR a prístup do partnerskej siete EIT RawMaterials na rozšírenie. EIT RawMaterials Booster podporuje začínajúce podniky a MSP vyvíjajúce inovatívne produkty a služby, ktoré môžu mať vplyv na sektor surovín alebo môžu byť prínosom pre našich partnerov.

Okrem financovania a prispôsobených služieb sa vybrané začínajúce podniky a malé a stredné podniky tiež pripoja k partnerskej sieti EIT RawMaterials, aby sa zúčastnili na našich sieťových podujatiach a zviditeľnili sa prostredníctvom kanálov siete EIT RawMaterials.

Podporované start-upy a MSP sa môžu pripojiť k našej sieti ako pridružení alebo riadni členovia, aby mohli naplno využívať výhody ekosystému. Booster Call poskytuje etablovaným spoločnostiam podporu pri: urýchliť technologickú výzvu a priblížiť svoje riešenie trhu urýchliť vstup na trh vyčlenením finančných zdrojov pre konkrétny segment alebo cieľový trh uľahčujú diverzifikáciu produktového portfólia, umožňujú prispôsobenie produktov alebo nové vlastnosti produktov na riešenie konkrétnych potrieb trhu Booster Call 2023 je otvorený počas celého roka.

Z dôvodu prehľadnosti a zabezpečenia hladkého výberu a prevádzkového postupu vybraných startupov a MSP máme tri uzávierky na predkladanie návrhov. Uzávierka prihlášok je 4. septembra 2023.