Vážení partneri a spolupracovníci Fakulty BERG,

Radi by sme Vás pozvali na Medzinárodnú banícku školu ESEE v Dubrovníku, ktorá sa bude konať od 15. do 20. októbra 2018 v Dubrovníku.Pridajte sa k nám a zažite 5 dní vedených významnými lektormi, praktickými prípadovými štúdiami, exkurziami a networkingom!

Kde je škola situovaná?

Škola sa uskutoční v IUC Dubrovníku (Inter University Centre), len pár minút od atraktívneho centra mesta.

Tématické zameranie aktuálneho ročníka

Témou tohto roka bude hlboká inteligentná ťažba, ktorú predstavíme v spolupráci s našimi partnermi, dobre etablovanými inštitúciami ako Montanuniversitat Leoben, Národnej banskej univerzity Ukrajiny, Technickej univerzity v Košiciach, Poľskej univerzity AGH a priemyselných partnerov ako chorvátsky DOK-ING. Ďalšie informácie budú k dispozícii na https://dim-esee.eu/ v najbližších týždňoch.

Nižší poplatok za skorú registrácia

V rámci skorej registrácie (do 1. júla 2018) a platby za školné v momentálne ponúkame zľavu – tu nájdete informácie o poplatkoch. Študijný poplatok zahŕňa v plnej výške ubytovanie a stravu počas školy. Účastníci budú ubytovaní v IUC, na rovnakom mieste kurzu. V prípade, že máte záujem o kurz, ale chcete si zabezpečiť vlastné ubytovanie a stravu, školné sa mierne líši.

Ako sa registrovať?

Môžete sa zaregistrovať prostredníctvom nasledujúceho odkazu https://bit.ly/2KA6D8E. Po vyplnení formulára žiadosti vás budú organizátori kontaktovať s informáciami potrebnými na vystavenie faktúry, na základe ktorej môžete poplatok zaplatiť.

Ďalšie informácie nájdete na stránke https://dim-esee.eu/.
Ak máte akékoľvek otázky, neváhajte organizátorov kontaktovať prostredníctvom e-mailu: info@dim-esee.eu.