Radi by sme Vás pozvali na Medzinárodnú banícku školu ESEE v Dubrovníku, ktorá sa bude konať od 12. do 16. októbra 2020 v Dubrovníku. Pridajte sa k nám a zažite 5 dní vedených významnými lektormi, praktickými prípadovými štúdiami, exkurziami a networkingom! Počas predchádzajúcich štyroch rokov sa na škole zúčastnilo viac ako 180 odborníkov, profesorov, inžinierov, študentov a doktorandov z celej Európy, aby prediskutovali súčasné výzvy a príležitosti v oblasti baníctva a nerastných surovín.

Škola sa uskutoční v IUC Dubrovníku (Inter University Centre), len pár minút od atraktívneho centra mesta.

Tématické zameranie aktuálneho ročníka

Témou tohto roka bude „Small mining sites – Innovation in exploitation and processing“  ktorú predstavíme v spolupráci s našimi partnermi, dobre etablovanými inštitúciami ako Montanuniversitat Leoben, Dnipro University of Technology, Technickej univerzity v Košiciach, Poľskej univerzity AGH a množstvo ďalších priemyselných a akademických partnerov. Ďalšie informácie sú k dispozícii na oficiálnej webovej stránke DIM ESEE.

 

Registrácia a poplatky

Registrácia prebieha prostredníctvom linku: https://dim-esee.eu/registration-and-fees/ . Kompletný zoznam poplatkov nájdete na tejto stránke.

Pri skorej registrácii do 1. júla 2020 ponúkame zľavu z registračných poplatkov. Prvých desať uchádzačov, ktorí zaplatia registračný poplatok, dostanú balík online kurzu 2017 zadarmo!

Registračný poplatok pokrýva ubytovanie a stravu počas piatich dní. Uchádzači budú ubytovaní v IUC Dobrovník. V prípade zabezpečenia si vlastného ubytovania a stravy bude znížený registračný poplatok.

 

! Dôležitý oznam ! Čo v prípade pandémie COVID-19?

Sme si vedomí všetkých nepríjemností, ktoré by mohlo spôsobiť predĺženie alebo prepuknutie druhej vlny pandémie COVID-19 a pozorne sledujeme jej ďalší vývoj. Vzhľadom na súčasnú neistú situáciu sme pripravili dva ďalšie scenáre:

  • V prípade obmedzenia/zákazu cestovania: fyzicky uskutočnená škola so sociálnymi distančnými opatreniami a diaľkovou účasťou niektorých lektorov;
  • v prípade úplného zákazu cestovania a fyzickej účasti na škole:  On-line škola v priebehu troch dní, vopred nahraté prednášky a 1-2 hodinové diskusie/praktické cvičenia. V tomto prípade bude registračný poplatok zredukovaný o 80%.

 

Ďalšie informácie

Ďalšie informácie o škole môžete nájsť na webovej stánke https://dim-esee.eu/.  V prípade otázok nás kontaktujte prostredníctvom e-mailovej adresy: info@dim-esee.eu.

 

Vidíme sa v Dubrovníku!