Podujatie SlovakiaTech, ktoré sa malo konať počas októbra v Košiciach v Kulturparku sa presúva na rok 2021. O tejto skutočnosti sme informovali v tomto článku.

V termíne 15. a 16. októbra budeme organizovať online podujatie

Pod záštitou Fakulty BERG, Technickej univerzity v Košiciach a nášho HUB centra sa napriek tomu bude konať podujatie venované surovinovým smerom pre priemyselný hodnotový reťazec v EÚ a SR s čím súvisí aj vznik Aliancie pre nerastné suroviny, iniciovaný Európskou komisiou.

Brokerage – prezentácia projektových nápadov

Na Brokerage sekcii budú prezentované projektové nápady do grantovej schémy EIT RawMaterials alebo Európskych štrukturálnych fondov, o ktoré sa môžu účastníci zaujímať alebo dohodnúť si spoluprácu na projekte.

Edukačné workshopy

V druhom dni sa na podujatí bude konať séria edukačných workshopov pre študentov technických smerov vysokých škôl, ktoré sa budú týkať možností štúdia a podnikania v oblasti nerastných surovín ako aj ukážok nerastov a ich priameho použitia v produktoch, prostredníctvom Raw Materials Briefcase.

Online podujatie

Z dôvodu nepredvídateľnej situácie v súvislosti s COVID-19 budeme podujatie organizovať online. Ak sa zaregistrujete, prístupový link obdržíte e-mailom deň pred konaním podujatia. Vítame účastníkov z rôznych sektorov – z priemyslu, vzdelávacieho aj výskumného sektora. Sekcia workshopov je obzvlášť vhodná pre študentov stredných a vysokých škôl.

Občerstvenie a prekvapenie pre prvých 80!

Napriek online forme podujatia máme pre prvých 80 registrovaných pripravené darčekové predmety, ktoré veríme v tejto dobe veľmi dobre využijete (pre jeho doručenie je potrebné vyplniť poštovú adresu).

Rovnako tak bude mať prvých 80 účastníkov k dispozícii bohatý balíček s občerstvením k osobnému odberu v Košiciach (UVP Technicom, TUKE), aby sme Vám aspoň touto formou spríjemnili účasť za počítačom.

Tieto preferencie je potrebné zvoliť počas registrácie a podmienkou k obdržaniu občerstvenia a darčekových predmetov je účasť online.

Program

Program podujatia je k nahliadnutiu na tomto linku.

Pozostáva z hlavnej časti (surovinové smery, capacity building workshop, brokerage), ktorá sa koná 15. 10. (dopoludnia) a edukačnej časti určenej najmä pre študentov stredných a vysokých škôl, ktorá sa bude konať 16. 10. (dopoludnia).

Registrácia